Caloriferul Electric Tesy

Am doua calorifere electrice Tesy, ambele luate de la Emag. Sunt foarte multumit de ele, chiar daca la review-urile de pe emag unii s-au declarat nemulumiti.

Se incalzesc foarte repede si degaja caldura la o distanta mare. De asemenea, au termostat si acest lucru ajuta sa nu fie supra solicitata reteaua electrica. Inainte sa vina iarna am stat cu ambele in priza, unul intr-o camera, altul in alta camera.

Pot spune ca un singur calorifer a incalzit fara probleme o camera de 20 mp deschisa, care nu are usa. Utilizez aceste calorifere de doi ani de zile si chiar le recomand. Am studiat piata caloriferelor electrice foarte detaliat si raportul pret-calitate si performanta este cel mai bun in acest caz.

In primul rand nu vei gasi calorifere mai puternice de atata. De asemenea, cam tot ce vei gasi va fi mai scump si cu putere mai mica.

Le-am comandat de la emag si nu am vrut sa le testez in alta parte, tocmai pentru a nu fi nevoit sa le car. Asa ca le-am primit direct acasa, le-am pus in functiune (se monteaza usor rotile de sub – care sunt de plastic din pacate – ma asteptam sa fii fost mai solide) si asta a fost tot.

Deci daca te intereseaza un calorifer electric iti recomand Emag si bineinteles, acest brand, pe care personal il folosesc. Cu cat mai multi wati si cu cat mai multi elementi cu atat mai bine!

1 thought on “Caloriferul Electric Tesy

Leave a Comment