Oferta speciala de ziua sotiei mele, care a avut credinta si curajul sa se apuce sa lucreze online!

…pentru cel care vrea să muncească de acasă chiar și din pijama

Imaginează-ţi asta: Rutina Ta De Dimineață Constă În  Micul Dejun Și Redactarea Unor Articole Pe Blog.

Rutina De Amiază: Cum Să-Ți Petreci Timpul Liber!

 

Da! Și Tu Poţi Găsi Joburi Care Te Plătesc Să Scrii Pe Blog.
Și Să Înveți Cu Exactitate De Ce Ai Nevoie Pentru A-ți Impresiona Angajatorul!

Dragă Prietene,

Este 10:30 a.m. (dimineaţa) și încă ești în pijamale. Tocmai ai încheiat a patra și ultima postare pe blog din această dimineaţă. În timp ce majoritatea persoanelor își încheie pauza de masă, tu îți închei ziua de muncă.

Fie că scrii pentru a-ţi suplimenta venitul, fie pentru un job cu normă întreagă, ca sursă primară de venit, acesta este unul dintre marile avantaje ale unui scriitor. Flexibilitatea este de partea ta.

Este cu atât mai adevărat în aceste timpuri moderne, în care lumea este atât de avansată din punct de vedere tehnologic. Internetul face posibilă conversarea cu o persoană din cealaltă parte a lumii, totul fiind ușor ca statul pe o canapea, la laptop.

Îţi scriu această scrisoare în timp ce mă aflu în drum către Corbeanca, pentru un grătar la iarbă verde. Nu îţi face griji, soţia mea conduce. Dar ideea este că: poţi scrie oriunde, oricând, și poţi să strângi și bani din asta dacă știi ce faci. Nu contează dacă porţi pijamale sau pantaloni de alergat.

Cum sună asta pentru tine ?

Presupun că îţi sună foarte bine, altfel nu ai fi citit această pagină. Dacă ești ca restul lumii, vei gândi :„Nu cred că va merge asta pentru mine. Altor persoane, da, dar mie nu.”.

Îți prezint un citat de Mihai Eminescu ce a inspirat mulţi oameni; și pe tine te va inspira, dacă ai asemenea gânduri :

“Oamenii nu se deosebesc atât prin ceea ce zic,cât prin ceea ce fac….”

Să lucrezi în pijamale, de acasă? Să fii plătit pentru postări pe un blog? Să lucrezi după propriul tău program ?

Întrebarea mea este: De ce nu?

De ce nu TU? De ce nu AICI? De ce nu ACUM?

Cineva o va face. Acel cineva poți fi chiar tu. Asta încerc să spun. Dacă poţi scrie, eu îţi pot arăta cum să găsești un job în domeniu, și să fii și plătit pentru ceea ce scrii. Aruncă o privire asupra acestui manual-practic ce explică procesul…

 

Cash Din Blogging: Cum Să Obții Joburi
Care Te Plătesc Să Scrii Pe Blog 

Coperta Cash Din Blogging
(Un Manual Practic În Format .PDF Descărcabil INSTANT !)

În acest manual practic, vei descoperi concis și cuprinzător, un sistem pentru localizarea și securizarea locurilor de muncă pentru a scrie pe bloguri. Dacă știi să scrii, acest manual te va învaţă niște pașii eficienți și simpli, pentru ca tu să fii plătit pentru ceea ce scrii.

Aici sunt câteva lucruri pe care le vei învaţă când vei descarcă copia ta:

 

  • Unde găsești joburile: există multe oportunităţi ce te așteaptă! Vei descoperi: cele 7 site-uri de top ce listează joburile în domeniu, plus 20 de moduri de căutare pe Google (la care nu te-ai gândit probabil niciodată). Vei fi capabil să găsești astfel cele mai noi și cele mai bune contracte.
  • Cum să analizezi oportunităţile: incluzând 5 lucruri pe care trebuie să le cauţi pentru a descoperi cele mai bune oportunităţi și să eviţi pierderea timpului. Mare atenție, cu unele joburi nu vei câștiga nici măcar un venit minim!
  • Secrete din spatele impresionării angajatorului: un sistem testat, ce constă în 3 pași, pentru a uimi managerii cu o grămadă de sfaturi pentru a optimiza și eficaciza procesul. Alţi aplicanţi vor părea mici amatori pe lângă tine !
  • Cum să prinzi și să obții cele mai bune joburi: Da, asta incluzându-le pe cele mai bine plătite joburi! Competiţia va fi accerbă și nimeni nu îţi poate garanta succesul… dar acest manual este: un avantaj „incorect”, ce îţi arată cum să îţi maximizezi șansele și cum să te pui pe ţine însuţi în cea mai bună poziţie!
  • 3 metode simple de a face și mai mulţi bani ca blogger plătit. Aruncă o privire asupra „imaginii de ansamblu” pentru o sesiune rapidă de strategii despre cum să îţi creezi un venit din blogging pentru viitor! Să scrii pentru alţii este doar începutul vârfului icerbergului!
  • Strategii aplicabile atât în limba română cât și în limba engleză – strategiile prezentate sunt aplicabile atât pe piața internațională cât și în România. De fapt toate aceste strategii și tehnici pot fi adaptate/extrapolate foarte ușor în orice limbă.
  • Tehnici scalabile pentru orice tip de job – mai jos vei vedea dovezi cu câștiguri din diverse tipuri de joburi obținute de soția unui amic (prin tehnicile explicate în acest manual), aflată în concediu prenatal. Câștiguri atât din blogging cât și din fotografie, selecții de foto, fotografie mâncare, articole etc.

 

Sunt multe informaţii de calitate, strânse în acestă bijuterie de manual. Nu există ABSOLUT DELOC „umplutură și puf”! Doar pași concreţi, practici pentru tine.

 

Iată Cât „Cash” A Făcut Soția Unui Amic Muncind De Acasă, În Concediu Prenatal

Dovezi castiguri joburi online

Iată Cât „Cash” A Făcut Cristi Când A Folosit Informațiile Pe Care I Le-Am Furnizat

testimonial-cash-din-blogging

După cum poţi vedea, este un manual detaliat. Având numai 49 de pagini, vei fi capabil să îl citești repede. Am inclus numai informaţiile pe care trebuie să le cunoști, pentru a nu fi copleșit cu detalii nesemnificantive. Este un manual, nu o enciclopedie. Nu îţi va spune cum să scrii. Îţi va arată cum sa găsești joburi în domeniul blogurilor și cum să îţi impresionezi angajatorii! 

„Impresionarea” în sine ţine de tine. Nu pot urma instrucţiunile în locul tău, nici nu pot scrie pentru tine. Îţi pot explică ce trebuie să faci, dar „a face“ ține de dorința ta!

Acesta este motivul pentru care nu pot garanta că vei găsi un job imediat. Competiţia este strânsă, și chiar dacă vei respecta pașii din acest manual, nu vei avea un job garantat. Pur și simplu, nu te cunosc personal, și nici nu îţi știu abilităţile. 

Îţi pot spune însă asta: NU vrei să încerci să cauţi și să securizezi joburi ca blogger, FĂRĂ să ai acest manual! Cu siguranță, tu nici nu vei știi unde să cauţi. Şi sigur nu cunoști toate informaţiile pe care le-am comprimat în acest manual. Va merita fiecare bănuţ… Îţi garantez asta! 

Pune mâna pe „Cash Din Blogging: Cum Să Obții Joburi Care Te Plătesc Să Scrii Pe Blog” (tehnici pe care le poți extinde pentru orice job, pentru cum ai văzut) și începe chiar acum… înainte să te întreacă competiţia!

 

Adaugă În Coș Acum 

DA, doresc acest manual special ce îmi va arată cum să găsesc și să obţin locuri de muncă plătite ca blogger.

DA, am citit și sunt de acord cu termenii și condiţiile de mai jos.

Da, înțeleg că doar aplicându-le în materialele mele voi vedea rezultate.

Da, înteleg că rezultatele sunt personale și depind de la persoană la persoană.

134 lei 67 lei ! 

 buton-comanda

Plată Transfer Bancar Sau Card

PRIMEȘTI METODA INSTANT
(Chiar dacă este 2:00 AM )
în format .PDF

 p.s. cu acest manual vei putea să începi să-ți trăiești visul de a muncii de acasă. apasă aici și pune mâna pe el, până nu expiră oferta.